Banca Comerciala Carpatica a imbunatatit oferta de credite destinate populatiei prin reducerea dobanzilor si comisioanelor, marirea plafoanelor de creditare, o gama larga de venituri acceptate in fundamentarea nivelului creditului si cresterea perioa
Banca Comerciala Carpatica a imbunatatit oferta de credite destinate populatiei prin reducerea dobanzilor si comisioanelor, marirea plafoanelor de creditare, o gama larga de venituri acceptate in fundamentarea nivelului creditului si cresterea perioadei de creditare. Creditul ipotecar CASA 9 poate fi acum accesat de la cele 218 unitati BCC cu o dobanda diminuata la lei cu 1,75%, poate fi obtinut si in valuta, iar perioada de creditare este de 35 ani. Oferta sa este compusa, pe acest segment de afaceri, din credite de investitii imobiliare, credite destinate satisfacerii nevoilor personale si credite destinate achizitiei de bunuri de folosinta indelungata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.