Pegas a avut, in 2006, o cifra de afaceri de 900.000 de euro, dublu fata de 2005, si un profit net de 200.000 de euro, informeaza un comunicat al companiei. O contributie semnificativa la realizarea acestui bilant pozitiv a avut-o Departamentul de In
Pegas a avut, in 2006, o cifra de afaceri de 900.000 de euro, dublu fata de 2005, si un profit net de 200.000 de euro, informeaza un comunicat al companiei. O contributie semnificativa la realizarea acestui bilant pozitiv a avut-o Departamentul de Instruiri, infiintat in anul 2006. "Obiectivele stabilite la inceputul acestui proiect au fost depasite, ceea ce confirma nevoia existenta in piata de specialisti in sisteme de management. Decizia de infiintare a unui departament axat pe furnizarea de instruire in domeniul sistemelor de management a fost luata ca urmare a dorintei de a furniza solutii complete si integrate, cu o valoare adaugata mare", a declarat managerul Departamentului de Instruiri, Reka Fogarasi. Printre clientii companiei s-au numarat E.On Gaz Romania, Bere Mures, Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare - SMURD, Camera de Comert si Industrie Prahova, Holdmann Grup, Pacovis Romania, Aages, Frisomat, Food Distribution. Potrivit comunicatului, Pegas a fost infiintata in anul 2000 la Targu Mures si a devenit in scurt timp liderul pietei de consultanta in sisteme de management bazate pe standarde internationale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.