Microsoft anticipeaza ca va obtine din vanzarea sistemelor de telefonie prin Internet venituri de mai multe miliarde de dolari, in conditiile in care tot mai multe companii vor opta pentru utilizarea acestora, potrivit presedintelui diviziei de busin
Microsoft anticipeaza ca va obtine din vanzarea sistemelor de telefonie prin Internet venituri de mai multe miliarde de dolari, in conditiile in care tot mai multe companii vor opta pentru utilizarea acestora, potrivit presedintelui diviziei de business a grupului, Jeff Raikes.
Zeus Kerravala, de la firma Yankee Group, estimeaza ca circa 82% din companiile americane folosesc intr-o anumita masura serviciile VoIP in retelele proprii, cu toate ca numai 8% au incorporat complet tehnologia.
Costul ridicat al adoptarii sistemului impiedica multe companii sa treaca la folosirea completa a acestuia, dar Raikes considera ca sistemul de telefonie prin Internet va costa cu 50% mai putin, in decurs de trei ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.