Grupul hotelier francez Accor a raportat un profit net aferent anului 2006 de 501 milioane de euro, in crestere cu circa 50% fata de anul 2005, si a anuntat ca va returna actionarilor un miliard de euro. Accor a facut public ca va propune majorarea d
Grupul hotelier francez Accor a raportat un profit net aferent anului 2006 de 501 milioane de euro, in crestere cu circa 50% fata de anul 2005, si a anuntat ca va returna actionarilor un miliard de euro. Accor a facut public ca va propune majorarea dividendelor cu 26%, la 1,45 euro pe actiune. Acesta a mai anuntat ca anul financiar 2007 a debutat foarte bine, atat pe segmentul hotelier, cat si in domeniul serviciilor furnizate de companie. Noile hoteluri care urmeaza sa fie inaugurate in Europa, catalogate cu doua stele, vor fi denumite "All Seasons", si s-au incheiat pana in prezent 19 acorduri de franciza pentru operarea acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.