Fara a avea eliberata autorizatie de constructie, o firma administrata de un consilier local din Suceava a inceput lucrarile la un viitor hotel, situat chiar la una din intrarile in municipiul Suceava. Cu un tupeu dus la extrem, familia consilierei
Fara a avea eliberata autorizatie de constructie, o firma administrata de un consilier local din Suceava a inceput lucrarile la un viitor hotel, situat chiar la una din intrarile in municipiul Suceava. Cu un tupeu dus la extrem, familia consilierei Jeni Mandachi a trecut la treaba fara sa mai astepte intrarea in legalitate.

Chiar vizavi de benzinaria care apartine tot familiei Mandachi a fost turnata temelia unui viitor hotel. In consecinta, pe numele firmei administrate de familia Mandachi au fost aplicate doua amenzi, una de 1.000 de lei si cealalta de 5.000 de lei. Potrivit reprezentantilor inspectoratului, sanctiunile au vizat demararea unei lucrari fara autorizatie de constructie si neadaptarea proiectului tehnic dupa ce regimul de zona a fost modificat de Consiliul Local. Mai exact, baietii lui Jeni Mandachi doresc sa ridice o constructie de tipul parter plus patru etaje, in timp ce planul urbanistic de detaliu al zonei respective este adoptat pentru constructii de tipul P+2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.