Nou album "Omul cu Sobolani"
Una dintre cele mai apreciate trupe tinere ale rockului romanesc, Omul cu Sobolani (sau O.C.S. pentru fani), isi va lansa in curand un nou album. Aceasta se numeste "Nu incerca asa ceva acasa" si va fi precedat pe

Nou album "Omul cu Sobolani"
Una dintre cele mai apreciate trupe tinere ale rockului romanesc, Omul cu Sobolani (sau O.C.S. pentru fani), isi va lansa in curand un nou album. Aceasta se numeste "Nu incerca asa ceva acasa" si va fi precedat pe 16 iunie de o conferinta de presa urmata de o sesiune de autografe, in Guitar Shop de la ora 14.00. In aceeasi zi, de la ora 22.00, va avea loc si concertul de lansare propriu-zis in Club Expirat. Formatia va fi angrenata pe 10 iunie intr-un alt eveniment muzical de anvergura, "Stimultan", sprijinit de British Council, la care vor mai participa, printre altii, Kumm, Luna Amara, E.M.I.L., Zob, Cheloo, Suie Paparude, Shukar Collective.

Aniversare
Duminica, 11 iunie, actorul Victor Moldovan, societar de onoare al Teatrului National, implineste varsta de 80 de ani. Nascut la Zlatna, educat intru spirit curat, ardelenesc, al valorilor nationale, la Conservaotrul de Arta Dramatica din Cluj, actorul Victor Moldovan a jucat, dupa un stagiu de sase ani la nationalul Clujean, cateva decenii pe prima scena a tarii, alaturi de cei mai importanti actori ai momentului, creionand personaje dintre cele mai diferite, de la lustragii, mineri si... pana la ofiteri regali si revolutionari, dand viata unor renumite personaje precum Alberth Bohn din marele succes "Cei din Dangaard", in regia lui Moni Ghelerter, Spiridon Biserica din "Mielul turbat", Scapin din "Vicleniile lui Scapin", Curly din "Oameni si soarecei" si un spectacol recent montat "Vita de actor" dupa Cehov. Palmaresul rolurilor sale este completat prin numeroase creatii pe micul ecran. A avut si o frumoasa cariera universitara, numerosi actori datorandu-i primii pasi intr-ale teatrului.

Expozitie
Muzeul National "George Enescu" prezinta la Sala Cantacuzina expozitia "Vioara si metamorfozele ei - George Dima, violonist si pictor", in perioada 1 iunie - 1 iulie.

Festivalul de Muzica Tanara Prometheus
Fundatia Anonimul organizeaza intre 28 iunie si 9 iulie a.c. la Sfantu Gheorghe (Delta Dunarii) a doua editie a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus. Presedintele acestei editii va fi celebrul cantautor Nicu Alifantis, la concurs putand participa 7 tineri solisti sau formatii. Inscrierile la festival sunt admise pana pe 12 iunie, varsta maxima de participare fiind de 30 de ani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.