Un nou festival de folk va avea loc la Sighisoara, in perioada 20-22 iulie, pe platoul Vila Franka, transmite corespondentul Mediafax. "Festivalul va fi organizat sub forma unui concurs cu tineri interpreti de muzica folk, care vor concerta pe parcur
Un nou festival de folk va avea loc la Sighisoara, in perioada 20-22 iulie, pe platoul Vila Franka, transmite corespondentul Mediafax. "Festivalul va fi organizat sub forma unui concurs cu tineri interpreti de muzica folk, care vor concerta pe parcursul celor trei zile, urmand ca juriul sa desemneze castigatorii. Concertele tinerilor vor fi urmate si de recitalul unor nume sonore ale muzicii folk", se arata intr-un comunicat transmis, ieri, de Primaria Sighisoara.
Organizatorul festivalului va fi Primaria municipiului Sighisoara, care ii va avea ca si consilieri artistici pe Nicu Alifantis si Ducu Bertzi.
Prima editie a Festivalului "Sighisoara Folk" va avea loc in perioada 20-22 iulie 2007, pe platoul Vila Franka.
Potrivit sursei citate, in perioada urmatoare va fi stabilit regulamentul festivalului, numarul locurilor disponibile pentru inscrierea in concurs, termenul de inscriere a participantilor si componenta juriului.
Festivalul de folk de la Sighisoara este organizat pentru a oferi iubitorilor acestui gen de muzica un program cat mai diversificat de concerte folk, in afara celor incluse in programul Festivalului "Sighisoara Medievala", mai precizeaza sursa citata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.