Nicolae Vacaroiu a anuntat, ieri, ca Senatul trebuie sa intre in posesia spatiului care ii este alocat in Palatul Parlamentului si ca a vorbit cu sefii SPP, care l-au informat ca pana la sfarsitul anului Serviciul se va muta intr-un nou sediu. "Dorim
Nicolae Vacaroiu a anuntat, ieri, ca Senatul trebuie sa intre in posesia spatiului care ii este alocat in Palatul Parlamentului si ca a vorbit cu sefii SPP, care l-au informat ca pana la sfarsitul anului Serviciul se va muta intr-un nou sediu. "Dorim sa fim administratorii spatiului nostru. Sunt foarte multe probleme de rezolvat: parcarea n-am finalizat-o si intrarea arata cum arata si nu ne place. Nu avem intrare pentru salariati", a declarat, marti, presedintele Senatului, dupa sedinta Biroului Permanent al acestei institutii. El a completat ca, desi este nevoie de inca 200 de functionari ai Senatului, nu este loc pentru a amenaja spatiile necesare aparatului tehnic senatorial. "Efectiv, nu mai avem unde sa punem un scaun", a sustinut Vacaroiu. Presedintele Senatului a spus ca a discutat cu sefii SPP, care i-au spus ca deja au inceput lucrarile de constructie a noului sediu al Serviciului, care vor fi finalizate pana la 31 decembrie 2007. Vacaroiu a adaugat ca, in acest termen, SPP se va muta, iar Senatul va putea prelua spatiul ocupat acum de Serviciu in Palatul Parlamentului. Nicolae Vacaroiu a precizat ca miercuri, la ora 11.00, a programat, in biroul sau de la Senat, o intalnire cu senatorii-presedinti de partid, Marko Bela, Mircea Geoana, Dan Voiculescu si Corneliu Vadim Tudor, precum si cu liderii de grup, pentru a lua o decizie pe tema spatiului pe care Senatul trebuie sa il administreze in Palatul Parlamentului. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.