Presedintele LPF a declarat ieri ca intentioneaza sa lanseze pe piata un ziar, Monitorul lui Mitica, in care sa critice persoanele implicate in fotbal, dar si pe unii ziaristi, considerati vinovati de agresiunile din sport. Dragomir este de parere ca
Presedintele LPF a declarat ieri ca intentioneaza sa lanseze pe piata un ziar, Monitorul lui Mitica, in care sa critice persoanele implicate in fotbal, dar si pe unii ziaristi, considerati vinovati de agresiunile din sport. Dragomir este de parere ca agresiunile fizice si verbale din fotbalul romanesc din ultimele doua etape sunt cauzate de declaratiile unor presedinti de cluburi, dar si de unii ziaristi care amplifica subiectele respective.
"Nu am sa fiu de acord niciodata nici cu trivialitatile, nici cu agresiunile de pe stadioane. Sunt alimentate insa si de declaratiile conducatorilor, dar si de presa, care incita extraordinar dand declaratii ba de la unul, ba de la altul. Eu voi scoate un ziar, Monitorul lui Mitica, asa se va numi. Am depus deja actele de inregistrare la OSIM si fac un saptamanal prin care o sa atac toti nepriceputii. O sa vedeti panarama unica din ziaristica romaneasca. Pentru ca eu am experienta, am creat multe ziare si multi ziaristi", a declarat presedintele LPF. Dragomir considera ca odata ce va fi aprobat de Parlament proiectul de lege referitor la violentele din sport agresiunile de pe stadioane vor disparea. "Peste tot in lume se intampla la fel. Cine greseste plateste, mai mult nu ai ce sa le faci. Eu am facut un proiect de lege, l-am inaintat in Parlament. Cand va iesi acest proiect o sa vedeti ca se linistesc toti, nu o sa mai aiba chef de batai. Vor fi pedepsite atat agresiunile fizice, cat si cele verbale. Am lucrat la ea cu straini, cu francezi, cu italieni, cu germani, cu politia romana, cu jandarmeria romana, juristi", a mai spus Dragomir. In ceea ce priveste posibilitatea ca unii patroni sa stimuleze financiar adversarii rivalilor, Dragomir nu considera o astfel de practica drept un pericol pentru fotbalul romanesc. "Hai, domnule, vedeti-va de treaba! Ce, nu are voie sa se duca Meme intr-un hotel? Nu are voie sa se intalneasca cu oricine? Una e sa te intalnesti si alta e sa-l corupi pe omul respectiv. Bai, oameni buni, stati bai, un pic, ca nu suntem spioni si nici nu urmarim dusmanul de clasa! E o lupta sportiva, fratilor. Ce, Gigi Becali a facut ceva anul trecut? Gigi facea panarama ca sa-si faca publicitate politica. Asa a ajuns Gigi Becali la 16 la suta", a afirmat Dragomir, comentand faptul ca managerul stelist Mihai Stoica a afirmat ca a stat de vorba, timp de aproape patru ore, la un hotel din Bucuresti, cu patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si cu alti oficiali craioveni, inainte de meciul pe care echipa olteana l-a disputat sambata, pe Stadionul "National", cu Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.