La periferia sudica a orasului Bruxelles a fost construita o piscina cu totul neobisnuita, care a atras de la bun inceput atentia tuturor. Dupa cum informeaza Libero.it, Nemo 33, cum se numeste piscina, este cea mai adanca din lume, ea masurand 33 de
La periferia sudica a orasului Bruxelles a fost construita o piscina cu totul neobisnuita, care a atras de la bun inceput atentia tuturor. Dupa cum informeaza Libero.it, Nemo 33, cum se numeste piscina, este cea mai adanca din lume, ea masurand 33 de metri. Piscina a fost proiectata in 2004 de un specialist in scufundari din Belgia, pe numele sau John Beernaerts, si este inconjurata de platforme, grote si sapte geamuri, pe unde clientii restaurantului unde se afla bazinul pot admira inotatorii. Pentru umplerea piscinei au fost necesare doua milioane si jumatate de litri de apa. (Click News)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.