- Condmag Brasov va contracta un credit in valoare de peste 32 milioane lei de la Raiffeisen Bank, pentru modernizarea companiei, conform deciziei actionarilor. Condmag va putea contracta credite de la alte banci doar cu acordul Raiffeisen, transmite
- Condmag Brasov va contracta un credit in valoare de peste 32 milioane lei de la Raiffeisen Bank, pentru modernizarea companiei, conform deciziei actionarilor. Condmag va putea contracta credite de la alte banci doar cu acordul Raiffeisen, transmite un comunicat al companiei.
- Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, considera corecta decizia Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, privind suspendarea dreptului de vot al celor care detin peste 1% din capitalul social al SIF, dar crede ca instructiunea cere prea mult de la societatile de investitii, transmite NewsIn. Potrivit instructiunii CNVM, CA al fiecarei SIF va suspenda dreptul de vot al persoanelor care detin peste 1% din capitalul social al SIF.
- Indicele compozit Rasdaq-C s-a depreciat saptamana trecuta cu 1,48%, in timp ce indicele RAQ-I, care arata evolutia actiunilor listate la prima categorie a Rasdaq, s-a depreciat cu 1,09%, iar RAQ-II a crescut cu 0,73%. Valoarea schimburilor realizate in piata Rasdaq, in aceasta perioada, a fost de 36,6 milioane lei, de peste 4,6 ori mai mica decat in intervalul anterior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.