La doar doua zile dupa ce a fost reconfirmat in functie, Olaroiu are din nou probleme, fiindca Steaua a pierdut ieri la Vaslui un meci care i-ar fi permis sa se distanteze de Rapid in lupta pentru locul doi in clasament. Mai mult, campionii au ter
La doar doua zile dupa ce a fost reconfirmat in functie, Olaroiu are din nou probleme, fiindca Steaua a pierdut ieri la Vaslui un meci care i-ar fi permis sa se distanteze de Rapid in lupta pentru locul doi in clasament. Mai mult, campionii au terminat o noua partida fara sa marcheze, a patra in acest an, singura echipa care se poate plange ca a fost "perforata" de Steaua fiind Otelul, in meciul nebun de miercuri din Cupa. Ros-albastrii nu au mai fost primiti cu flori la Vaslui, ca anul trecut, in ultima etapa, cand au castigat cu 4-0 si au intrat in posesia titlului, iar Hizo, adus in Moldova de Porumboiu sa salveze echipa de la retrogradare a facut o serie extraordinara de rezultate, care i-a asezat pe Haisan&Co. in zona UEFA a clasamentului.
Cea mai controversata faza a meciului s-a petrecut in minutul 10, cand francezul Cyril Thereau a primit direct cartonasul rosu, exact in momentul in care deasupra stadionului si-a facut aparitia elicopterul care l-a adus pe Gigi Becali la meci. Foarte putini au vazut exact ce s-a intamplat, insa unii oameni din apropierea terenului sustin ca Thereau si-a scuipat un adversar, iar arbitrul Coltescu l-a vazut si nu a stat pe ganduri. Cert este ca francezul se afla la a doua eliminare controversata in acest campionat, dupa ce in toamna a vazut rosu dupa o disputa departe de minge cu un fundas dinamovist. Din acel moment s-a jucat foarte tare, iar Coltescu nu a avut curaj sa lase Steaua in noua, dupa doua faulturi care impuneau cartonasul galben pentru deja avertizatul Nesu. Prima repriza a fost o lupta surda, cu putine ocazii de poarta si cu Steaua parca intr-un usor avantaj, in ciuda inferioritatii numerice. Si partea a doua s-a jucat cam la fel, cu Vasluiul destul de neincrezator in fortele proprii pentru a pune presiune pe echipa campioana. Pe fondul dominarii steliste, ex-vasluianul Vali Badea a avut cea mai mare ocazie, cap din opt metri deviat putin peste transversala, iar zece minute mai tarziu molodvenii au dat lovitura de gratie prin Razvan Neagu, atacant intrat pe final pentru a rapune campioana. Steaua a fortat in final, dar in zece oameni si cu cele 120 de minute de foc de la mijlocul saptamanii cu Otelul, n-a mai avut nici forta si nici luciditatea pentru a marca macar golul egalarii. Vasluiul si-a mai spalat din rusinea de anul trecut, in timp ce campioana pare sa se afle intr-o adevarata criza, din care va trebui sa iasa rapid pentru a pastra locul secund in clasament.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.