Capul de afis al etapei cu numarul 21 din Liga I este meciul Poli Timisoara - Dinamo. Rivalitatea dintre cele doua cluburi este uriasa, timisorenii incepand un adevarat razboi psihologic impotriva adversarilor si arbitrilor. Preocupati sa se certe c
Capul de afis al etapei cu numarul 21 din Liga I este meciul Poli Timisoara - Dinamo. Rivalitatea dintre cele doua cluburi este uriasa, timisorenii incepand un adevarat razboi psihologic impotriva adversarilor si arbitrilor. Preocupati sa se certe cu propriul antrenor si sa-si atace jucatorii, actionarii lui Dinamo au preferat sa-i trateze de sus, de la inaltimea diferentei de 23 de puncte, pe banateni.

Dupa ce comisiile FRF i-au dat dreptate in cazuri grele, palmaresul si transferurile lui Shroj si Abiodun, Marian Iancu se considera vanat de fortele oculte din capitala, care i-au slabit lotul inaintea partidei cu Dinamo. „Am fost vanati in confruntarea cu Rapid. In respectiva partida s-au acordat cartonase galbene tuturor jucatorilor pasibili de suspendare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.