Papa Benedict al XVI-lea a afirmat ca o noua forma de eugenie loveste cele mai dezvoltate tari, in care „cautarea obsesiva a „copilului perfect“ conduce la eliminarea unor embrioni, informeaza site-ul Catholica. Aceasta cautare, a
Papa Benedict al XVI-lea a afirmat ca o noua forma de eugenie loveste cele mai dezvoltate tari, in care „cautarea obsesiva a „copilului perfect“ conduce la eliminarea unor embrioni, informeaza site-ul Catholica. Aceasta cautare, a aratat Sfantul Parinte, conduce la „legalizarea eutanasiei“, inmultind in acelasi timp presiunile pentru „legalizarea formelor de traire impreuna alternative la casatorie, inchise fata de procreatia naturala“. Tarile mai putin dezvoltate se confrunta cu o presiune similara, a mai afirmat Papa Benedict al XVI-lea: „Tot mai puternic sunt presate sa legalizeze avortul tarile din America Latina si tarile in curs de dezvoltare“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.