Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romåniei dupa un meci spectaculos, cåstigat in fata Otelului dupa executarea loviturilor de departajare (8-7). Cosmin Olaroiu a trecut de la agonia scorului de 2-3 din minutul 104 la extazul vic
Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romåniei dupa un meci spectaculos, cåstigat in fata Otelului dupa executarea loviturilor de departajare (8-7). Cosmin Olaroiu a trecut de la agonia scorului de 2-3 din minutul 104 la extazul victoriei finale, care i-a redat curajul de a-i infrunta pe contestatari. „Eu sunt puternic. Cei care ma critica nu au facut nimic la viata lor“, a rabufnit Oli.

Dupa evolutiile penibile din primele trei meciuri ale lui 2007, Steaua a facut pace cu fanii, calificandu-se in semifinalele Cupei Romaniei. Intalnirea a avut o incarcatura mult mai mare decat cea a unei partide de Cupa, de ea depinzand, in mare parte, soarta antrenorului Cosmin Olaroiu. Asa se explica descatusarea tehnicianului de dupa executarea ultimei lovituri de departajare, „Oli“ dand o replica taioasa tuturor celor care ii cerusera demisia de la Steaua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.