Fostul playmate Anna Nicole Smith a fost inmormantata ieri la Nassau, in Bahamas, alaturi de fiul sau. Ceremonia a fost transmisa pe mai multe posturi de televiziune, noteaza Mediafax. La ceremonia religioasa au luat parte 300 de persoane, iar la in
Fostul playmate Anna Nicole Smith a fost inmormantata ieri la Nassau, in Bahamas, alaturi de fiul sau. Ceremonia a fost transmisa pe mai multe posturi de televiziune, noteaza Mediafax. La ceremonia religioasa au luat parte 300 de persoane, iar la inmormantarea propriu-zisa au participat 30 dintre cunoscutii starletei. Avocatul Howard K. Stern a semnat o intelegere de transmitere a evenimentului in exclusivitate cu un post de televiziune american, in timp ce fostul iubit al lui Smith, Larry Birkhead, a semnat un contract cu o televiziune rivala. Au fost din abundenta flori roz, aceasta fiind culoarea preferata a starletei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.