Mister, seductie si ghinion

Atmosfera incendiara, show cinci stele, teme bine alese, costume spectaculoase, acestea ar fi, in mare, coordonatele spectacolului oferit cadou de Martisor de Flamingo Boys, la Sala Palatului, chiar pe 1 martie
Mister, seductie si ghinion

Atmosfera incendiara, show cinci stele, teme bine alese, costume spectaculoase, acestea ar fi, in mare, coordonatele spectacolului oferit cadou de Martisor de Flamingo Boys, la Sala Palatului, chiar pe 1 martie. Ca si in anii precedenti, Cornel Pasat si baietii lui au reusit sa ridice publicul, suta la suta feminin, in picioare, atat prin solo-urile protagonistilor, prin dansurile de grup, dar si prin cele doua piese, „The Ride“ si „Fantasia del Amor“, special pregatite pentru acest spectacol. Cornel Pasat si-a dovedit inca o data maiestria, grecescul pe care l-a interpretat imbracat intr-un costum elegant alb, asortat cu o palarie de aceeasi culoare, fiind de altfel ca si celelalte numere, genial. Din pacate, la mijlocul spectacolului, unul dintre baieti, pe numele de scena Tsuni, nimeni altul decat fratele lui Cornel, a suferit o fractura de calcaneu la piciorul stang si o entorsa la dreptul, dupa ce a aterizat pe o sabie, ramasa pe scena dupa prestatia „gladiatorilor“ Alex, Angelo si Antonio. A fost un adevarat ghinion pentru Sorin, care a interpretat rolul unui boxer , nevoit sa nu-si poata continua numarul, pe care de altfel il incepuse spectaculos, el fiind imediat transportat cu Salvarea la Spitalul Municipal, acolo unde i s-a imobilizat piciorul in ghips. „Eu nu fac strip-tease, urma sa am in Piratii un al doilea numar spectaculos, pe corzile de alpinism, un duet cu Cornel, care in paralel dansa pe scena. M-a durut foarte tare ca nu am reusit sa fac acest lucru si ca am ajuns la spital.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.