Daca Tudor Giurgiu dorea cu adevarat sa schimbe ceva in TVR, n-ar fi trebuit sa accepte functia de director. Sunt tari in care, prin cutuma, Opozitia numeste conducerea posturilor publice de radio si televiziune. Eventualul partizanat n-are ce sa st
Daca Tudor Giurgiu dorea cu adevarat sa schimbe ceva in TVR, n-ar fi trebuit sa accepte functia de director. Sunt tari in care, prin cutuma, Opozitia numeste conducerea posturilor publice de radio si televiziune. Eventualul partizanat n-are ce sa strice. Doar asta e rolul presei - sa critice Puterea. La noi, atunci cand seful TVR primeste caftanul domnesc din mana premierului, dupa legea pamantului ii pupa si papucul, de cate ori este cazul. Juramantul de castitate depus de Giurgiu la instalare nu are nici o valoare, atata vreme cat il tine in spate dna Politica, pe a carei moralitate nu da nimeni doi bani. Intamplator, in aceasta legislatura, razboaiele au macinat Alianta de la guvernare, asa ca TVR a reusit sa-l mai si critice, cu vocea presedintelui, pe seful Executivului. Asta parea a fi singura realizare a „revolutionarului“ Giurgiu, care nu a schimbat nimic din sistemul ticalosit in fruntea caruia a fost instalat. Noroc ca a izbucnit scandalul falimentului ca sa poata spune si cineastul ca in timpul mandatului sau s-a intamplat ceva deosebit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.