Directorul Directiei de Marketing din TVR, Iulian Padurariu, a solicitat, ieri, incetarea contractului de munca. Padurariu nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a parasit institutia, declarand doar ca pleaca „din motive personale“
Directorul Directiei de Marketing din TVR, Iulian Padurariu, a solicitat, ieri, incetarea contractului de munca. Padurariu nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a parasit institutia, declarand doar ca pleaca „din motive personale“.

Ancheta interna din TVR, declansata in urma pierderii drepturilor TV pentru transmiterea optiunilor 1 si 4 din Liga 1 la fotbal, a facut prima victima, in persoana lui Vlad Enachescu. Redactorul-sef al redactiei emisiuni si transmisiuni sportive va fi penalizat cu 10% din salariul sau lunar de 8.000 RON pentru vina de a nu fi preintampinat aceasta situatie. De asemenea, Enachescu mai este cercetat disciplinar pentru ca a acordat un interviu intr-un cotidian central, desi el sustine ca a avut aprobarea Departamentului de Comunicare al TVR.

Contrele dintre conducerea institutiei si Enachescu par a conduce la plecarea acestuia, cel mai probabil la Kanal D. Primul semnal al posibilei despartiri a aparut acum cateva saptamani, cand emisiunea realizata de Enachescu, „Minutul 91“, a fost scoasa din grila. Aceasta ar putea fi inlocuita cu o alta emisiune de analiz a fotbalistica, „Recursul Etapei“, realizata de Ovidiu Ioanitoaia, scoasa si ea din grila Antenei 1, din cauza audientelor modeste pe care le-a inregistrat.

Hemoragia de vedete continua
Directorul Directiei de Marketing din Televiziunea Romana, Iulian Padurariu, a solicitat, ieri, incetarea contractului de munca, el urmand sa plece din TVR dupa o perioada de preaviz de o luna. Padurariu nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a decis sa paraseasca institutia, declarand doar ca pleaca „din motive personale“.
Padurariu a spus, pentru Mediafax, ca a anuntat conducerea televiziunii publice de intentia sa de a parasi institutia in urma cu zece zile, iar pe 1 martie a scris si hartia oficiala.

„E foarte dificil sa faci treaba la TVR“


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.