De ieri, e oficial: Parchetul General a fost sesizat de Constantin Iacov in legatura cu neregulile din fotbalul romånesc. „Tintele“ presedintelui CA de la FC National sunt Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Ion Turculeanu. Totodata,
De ieri, e oficial: Parchetul General a fost sesizat de Constantin Iacov in legatura cu neregulile din fotbalul romånesc. „Tintele“ presedintelui CA de la FC National sunt Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Ion Turculeanu. Totodata, presedintele „bancarilor“ a trimis o plångere si la FIFA in celebrul de acum caz Abiodun-Shroj. „Sa vedem acum de partea cui este dreptatea“, a amenintat Iacov.

Nemultumit de deciziile pe care instantele de judecata le iau in diferite dosare, cetateanul roman pleaca cu „jalba-n protap“ la Consiliul Euroei, la Strasboug, pentru cautarea dreptatii. De cele mai multe ori, ei primesc castig de cauza, dovada ca Justitia Romana judeca uneori stramb. Recent, pe urmele lor au inceput sa bata drumul strainatatii si oameni din fotbal. Acestia sunt nemultumiti ori de tergiversarea la infinit a unor sentinte de schimbare a deciziilor, ori de anumite „parti-prix-uri“ pe care comisiile federale le afiseaza vizavi de anumite cazuri. Inceputul a fost facut de un impresar, Octavian Marin, care a reclamat FRF la Tribunalul Sportiv de la Lausanne pentru neplata unor dre pturi banesti. A primit castig de cauza, in septembrie anul trecut, iar de atunci Nasul si ai lui amana sa-i achite acestuia suma de 31.000 de euro. L-a urmat Claudio Zambon, cu cazul Politehnica Timisoara, care si el a primit castig de cauza in 5 decembrie 2006. Mai nou, a intrat in hora si Constantin Iacov, actionar principal la FC National.

'Au incalcat regulamentele si trebuie sa raspunda>>
„Bancarul“ Iacov a trimis, joi dupa-amiaza, cu un serviciu de posta rapida, o plangere de 45 de pagini catre FIFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.