Premiera
Inimi - Coeurs Cu: Sabine Lazema, Lambert Wilson
Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata: 11.00, 16.00, 21.00 duminica - joi: 16.45, 21.45
Bucuresti - Scala: sambata - joi: 12.00, 14.30, 17.00, 19.30

Sase personaj
Premiera
Inimi - Coeurs Cu: Sabine Lazema, Lambert Wilson
Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata: 11.00, 16.00, 21.00 duminica - joi: 16.45, 21.45
Bucuresti - Scala: sambata - joi: 12.00, 14.30, 17.00, 19.30

Sase personaje in cautarea dragostei
Thierry, agent imobiliar, are o multime de batai de cap ca sa gaseasca un apartament pentru Nicole si Dan, un cuplu de clienti foarte dificili. La agentie, Charlotte, colaboratoarea sa, ii da o caseta cu emisiunea ei preferata, un program de varietati religioase care il tulbura mult pe Thierry. Sora lui mai mica, Gaelle, cauta, in secret, dragostea, mergand pana acolo incat da un anunt matrimonial. Dan, militar de cariera dat afara din armata, isi petrece zilele in barul unui hotel, unde-i povesteste necazurile sale barmanului Lionel. Pentru a putea lucra seara, Lionel angajeaza o asistenta ca sa aiba grija de tatal sau, Arthur, un batran bolnav si coleric. Cea care-i suna la usa este Charlotte. Si astfel, traiectoria unui personaj poate bulversa destinele celorlalte fara ca macar sa le intalneasca.

Venus - Venus
Cu: Peter O& rsquo;Toole, Jodie Wittaker
Bucuresti - Hollywood Multiplex, sambata - joi: 13.00, 15.15, 20.15
Bucuresti - Movieplex Cinema Plaza Romania, sambata - joi: 14.15, 18.15, 22.00

Acest film i-a adus lui Peter O'Toole o nominalizare la Oscar
„Venus“ este povestea a doi actori in varsta, Maurice (Peter O'Toole) si Ian (Leslie Phillips), care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Acum, aflati la anii senectutii, continua sa lucreze, desi rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Dar vietile lor confortabile si discutiile voioase de la micul dejun le sunt date peste cap de venirea nepoatei lui Ian, Jessie (Jodie Whittaker). Aceasta ii pune rabdarea la incercare unchiului ei, dar Maurice este cu totul si cu totul vrajit de pustoaica, asa ca tine mortis sa-i arate locurile interesante din Londra. In timp ce Maurice incearca s-o faca pe tanara sa invete din propria lui experienta, el isi da seama de cat de putine lucruri stie despre el insusi. Jessie, care a venit cu o imensa piatra pe inima, invata de la Maurice sa se respecte pe sine si pe altii. „Venus“ reuneste echipa ce a lucrat la premiatul „The Mother“, dar si la serialul TV realizat pentru BBC „The Buddha of Suburbia“: regizorul Roger Mitchell, scenaristul Hanif Kureishi si producatorul Kevin Loader.

Capra sau cine e Silvia?

Teatrul Act sambata, duminica, ora 19.00


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.