Politicienilor nostri nu le lipseste umorul. Nu cel involuntar, de care au grija de-alde Funar, Vanghelie si altii ca ei. Ci umorul calculat, rafinat. Sa-l pui pe Dan Voiculescu sa prezideze "Watergate-ul" impotriva lui Basescu este o dovada irefutab
Politicienilor nostri nu le lipseste umorul. Nu cel involuntar, de care au grija de-alde Funar, Vanghelie si altii ca ei. Ci umorul calculat, rafinat. Sa-l pui pe Dan Voiculescu sa prezideze "Watergate-ul" impotriva lui Basescu este o dovada irefutabila in acest sens. Astfel, presedintele PC s-a transformat din "solutia imorala" in "solutia hazlie". Voiculescu are acum ocazia sa intocmeasca un nou raport, precum cele din tinerete pe care le semna Felix. Numai ca documentul de acum nu va fi citit de vreun ofiter de Securitate intr-un birou prost luminat si intesat cu alte dosare cu pseudonim, ci de catre ditamai judecatorii Curtii Constitutionale. Rasul da in isterie odata cu declaratia lui Voiculescu prin care il asigura pe Basescu de faptul ca va beneficia de un tratament corect in comisia de ancheta. Apoi vine precizarea ca seful statului ar putea fi incriminat si pentru acte de natura penala. Adica l-a mangaiat pe crestet ca sa marcheze locul unde sa-i dea cu ciomagul. Ca sa-i puna un plasture, ar trebui sa-l trimita pe avocatul Sergiu Andon sa-l apere daca se va lasa cu cercetari la DNA. La fel de haios a fost si Crin Antonescu ce si-a pus papion impreuna cu colegii sai de partid doar ca sa aiba mai multa prestanta cand il face oligofren pe seful statului. Dupa cum il stim pe Basescu, probabil ca pregateste o revansa la fel de hazlie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.