Recent Euro NCAP a dat publicitatii rezultatele testelor de siguranta pentru Noul Fiat Bravo, lansat la sfarsitul lunii ianuarie in Italia, la Roma. Fiat Bravo a obtinut un maximum de 5 stele Euro NCAP la care se adauga 3 stele pentru protectia copii
Recent Euro NCAP a dat publicitatii rezultatele testelor de siguranta pentru Noul Fiat Bravo, lansat la sfarsitul lunii ianuarie in Italia, la Roma. Fiat Bravo a obtinut un maximum de 5 stele Euro NCAP la care se adauga 3 stele pentru protectia copiilor.
Calificativul este o confirmare a preocuparii Grupului Fiat fata de tot ceea ce inseamna siguranta, activa si pasiva, si continua seria de succese inregistrate de alte modele ale grupului detinatoare a 5 stele Euro NCAP: Grande Punto, Fiat Croma si Alfa 159.
Cele 15.000 de ore de calcule, 60 de teste de impact si numeroase simulari efectuate la Centrul Fiat pentru Siguranta Auto de la Orbassano, de langa Torino, au stat la baza acestui rezultat.
Dotarile noului Fiat Bravo includ, printre altele, pana la 7 airbaguri, centuri de siguranta cu pretensionare si limitator de sarcina, 5 tetiere, un sistem de prevenire a incendiilor (FPS), ABS cu EBD, ESP, Hill Holder, ASR si MSR.
Designul caroseriei si al interiorului au fost realizate tinandu-se cont de aspectele fundamentale ale sigurantei, iar sasiul a fost de proiectat pentru a absorbi orice tip de impact.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.