BASF, producator de substante si produse chimice, a inregistrat anul trecut vanzari cu 23% mai mari decat in 2005 datorita patrunderii in zone cu un profund caracter inovator, informeaza NewsIn. BASF a raportat pentru anul 2006 vanzari de peste 50 de
BASF, producator de substante si produse chimice, a inregistrat anul trecut vanzari cu 23% mai mari decat in 2005 datorita patrunderii in zone cu un profund caracter inovator, informeaza NewsIn. BASF a raportat pentru anul 2006 vanzari de peste 50 de miliarde euro. Compania a obtinut un profit brut de peste 7,2 miliarde euro, cu 18% mai mare decat in 2005. Rezultatele s-au datorat "achizitiilor noastre in domeniul catalizatorilor, substantelor chimice pentru constructii si rasinilor pentru vopsele si sisteme de imprimare", a declarat presedintele BASF, dr. Jurgen Hambrecht. BASF face progrese in integrarea unitatilor de business pe care le-a achizitionat in 2006 si este pe cale sa finalizeze in mare masura acest proces, conform planului stabilit, spre jumatatea lui 2007. Compania estimeaza ca astfel va atinge energii suplimentare in valoare de aproximativ 290 milioane euro pe an pana in anul 2010. "Vom obtine energii suplimentare din unitatile de business recent achizitionate, din investitiile noastre in piete in curs de dezvoltare si din activitatile noastre extinse de cercetare si dezvoltare", a precizat Hambrecht.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.