Vicepresedintele TSD, Robert Negoita, si-a retras candidatura pentru sefia filialei PSD-Bucuresti cu doar cateva ore inaintea inceperii Conferintei municipale de alegeri. Negoita, sustinut de presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, a afirmat ca principa
Vicepresedintele TSD, Robert Negoita, si-a retras candidatura pentru sefia filialei PSD-Bucuresti cu doar cateva ore inaintea inceperii Conferintei municipale de alegeri. Negoita, sustinut de presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, a afirmat ca principalul sau contracandidat, Marian Vanghelie, pregateste fraudarea rezultatelor votului si a cerut conducerii centrale a partidului sa anuleze alegerile. Primarul sectorului 5 si presedintele executiv al organizatiei este acuzat ca a convocat un numar mai mare de delegati decat ar fi fost normal. Conform calculelor facute de cei de la TSD, numarul delegatilor nu ar fi trebuit sa depaseasca cifra de 800, pe cand organizatorul Vanghelie a chemat nu mai putin de 1300 de participanti. Robert Negoita i-a solicitat lui Vanghelie lista cu delegatii, dar acesta a refuzat sa i-o prezinte. In aceste circumstante, vicepresedintele TSD a solicitat ca buletinele de vot sa fie stampilate cu semnatura sa pentru a primi garantia ca nu vor fi folosite in mod incorect. Si aceasta cerere i-a fost respinsa, iar refuzul l-a determinat pe Negoita sa-si anunte retragerea si contestarea rezultatelor inca dinainte de votul propriu-zis. Nicolae Banicioiu a afirmat ca rezultatele sunt deja stabilite pretinzand ca Vanghelie a organizat astfel Conferinta incat sa obtina un scor de 80%, iar Negoita nu mai poate candida din moment ce nu stie cine sunt acei carora ar trebui sa le ceara sa-l voteze. "Cat nu exista o situatie certa privind numele delegatilor si numarul acestora, nu credem ca aceasta conferinta de alegeri ar trebui validata", a declarat Banicioiu solicitandu-i lui Geoana sa refuze validarea scrutinului. Conferinta municipala a organizatiei PSD Bucuresti s-a terminat dupa inchiderea editiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.