Agentia Regionala de Protectie a Mediului Sibiu a hotarat sa nu inchida societatea Sometra, din Copsa Mica. Decizia a fost luata dupa ce conducerea firmei s-a angajat sa rezolve masurile restante legate de poluarea mediului inconjurator. Conducerea S
Agentia Regionala de Protectie a Mediului Sibiu a hotarat sa nu inchida societatea Sometra, din Copsa Mica. Decizia a fost luata dupa ce conducerea firmei s-a angajat sa rezolve masurile restante legate de poluarea mediului inconjurator. Conducerea Sometra a prezentat in cadrul unei intalniri cu reprezentantii ARPM Sibiu, evolutiile realizate pe cele doua masuri ramase restante: monitorizarea pe dioxidul de sulf si realizarea unei gropi de zgura pentru depozitatarea deseurilor. Ulterior, directorul executiv al ARPM Sibiu a declarat ca decizia de a nu inchide Sometra va fi transmisa oficial in cursul acestei zile conducerii societatii. Chiar daca au fost realizate acum masurile, societatea nu a scapat de amenda de 100.000 de lei, primita odata cu notificarea publica de acum 30 de zile. "Amenda s-a dat pentru o situatie neconforma, la data respectiva. Nici nu se pune problema ca aceasta sa nu fie platita", a declarat Dumitru Ungureanu, directorul ARPM Sibiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.