Siveco pune in centrul dezvoltarii viitoare piata unica europeana, iar sistemul ERP va reprezenta "nucleul" acestei strategii, informeaza un comunicat al companiei.
Cresterea cifrei de afaceri pe piata unica europeana va fi de aproximativ 35%
Siveco pune in centrul dezvoltarii viitoare piata unica europeana, iar sistemul ERP va reprezenta "nucleul" acestei strategii, informeaza un comunicat al companiei.
Cresterea cifrei de afaceri pe piata unica europeana va fi de aproximativ 35% in acest an, potrivit aceluiasi comunicat.
Sistemul ERP este conceput pentru a planifica si a urmari in mod inteligent toate activitatile unei organizatii (distributie, aprovizionare, vanzari, service, intretinere, productie, proiecte, investitii, financiar-contabilitate, mijloace fixe etc.), prin utilizarea optima a resurselor financiare (prin bugete, termene scadente, fluxuri financiare) si fizice (stocuri, utilaje, resurse umane etc.).
Conceptul de piata unica europeana intra in vigoare in anul 1993 si reprezinta zona fara frontiere interne, in care este asigurata libera circulatie a bunurilor, persoanelor, serviciilor si capitalului.
Compania Siveco Romania este prezenta pe piata unica europeana prin solutii software de cea mai noua generatie, care indeplinesc cerintele Uniunii Europene si sustin organizatiile ce isi desfasoara activitatea pe aceasta piata.
In acest moment, Piata Unica Europeana sau Piata Interna este cea mai mare piata a lumii - ca putere de cumparare - cu 370 milioane consumatori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.