Reprezentantii industriei de frumusete din Romania se pregatesc pentru cea de-a sasea editie a Galei Pantene Beauty Awards. Anul acesta, pentru cele 13 categorii de premiere (Frumusetea Spiritului, Stil in devenire, Stil in cuplu, Modelul masculin al

Reprezentantii industriei de frumusete din Romania se pregatesc pentru cea de-a sasea editie a Galei Pantene Beauty Awards. Anul acesta, pentru cele 13 categorii de premiere (Frumusetea Spiritului, Stil in devenire, Stil in cuplu, Modelul masculin al anului etc.) au fost nominalizate 37 de personalitati, printre care Elena Basescu, Monica Barladeanu, Mihaela Geoana, Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Iulia Vantur, Simona Patruleasa etc.
Cea mai cunoscuta romanca din cinematografia americana, Monica Barladeanu, a fost nominalizata la categoria Stil feminin de vedeta. Frumoasa actrita a intrat in cursa alaturi de Venera Arapu, Andreea Esca, Anna Lesko, Irina Marinescu si Maria Marinescu.
Premiul Stil masculin de vedeta va fi disputat in acest an de Mihai Gadea, Radu Moraru, Catalin Botezatu, Andrei Gheorghe si Cristi Chivu. Personalitatile, care au fost votate de peste 500 de profesionisti din industria de frumusete, vor fi in continuare evaluate de un juriu din care vor face parte atat profesionisti din Romania, precum Doina Levintza si Venera Arapu, cat si din strainatate. Printre membrii juriului international se regasesc Andy Uffels, Pantene Global Artistic Director, un obisnuit al podiumurilor de moda, care se ocupa de coafurile prezentarilor unor case precum Christian Dior, Viktor&Rolf, John Galliano, YSL, Givenchy, si Kinvara Balfour, unul dintre cei mai respectati ziaristi din Marea Britanie in materie de stil si tendinte.

P&G Beauty, vanzari de 21 de miliarde de dolari

Cu peste 100 de marci disponibile in aproape 130 de tari, P&G Beauty a inregistrat vanzari globale de peste 21 de miliarde in anul fiscal 2005/2006, rezultat care o pozitioneaza drept una dintre cele mai mari companii de produse de infrumusetare din lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.