Digital Cable Systems, compania care detine Max TV, si-a triplat numarul de utilizatori in 2006, de la 20.000 la inceputul anului, la 65.000 in luna decembrie, consolidandu-si astfel pozitia secunda in randul celor 5 platforme de pe piata televiziuni
Digital Cable Systems, compania care detine Max TV, si-a triplat numarul de utilizatori in 2006, de la 20.000 la inceputul anului, la 65.000 in luna decembrie, consolidandu-si astfel pozitia secunda in randul celor 5 platforme de pe piata televiziunii digitale din Romania, anunta compania intr-un comunicat. Atragerea de noi clienti va continua accelerat si in acest an, astfel ca la sfarsitul lui 2007 numarul total de abonati este estimat sa ajunga la 350.000. Aceasta majorare se va datora introducerii unui sistem de vanzari incrucisate (cross-selling), ce va combina serviciile digitale cu cele de cablu. In acelasi timp, compania se pregateste sa-si consolideze prezenta la nivel national prin deschiderea a 20 de centre zonale, pentru a asigura o mai buna comunicare atat cu utilizatorii serviciilor Max TV, cat si cu distribuitorii locali. De asemenea, in ceea ce priveste distributia serviciilor sale la nivel national, compania intentioneaza sa-si mareasca numarul de parteneri pana la 1.000 in decembrie 2007.
Compania si-a mai propus sa puna la dispozitia utilizatorilor si aplicatii de tipul video on demand sau televiziune interactiva. Digital Cable Systems a lansat serviciul Max TV in iunie 2005, ca o alternativa la televiziunea clasica prin cablu, concentrandu-se in special asupra furnizorilor mici si mijlocii din zona rurala. Max TV ofera peste 500 de canale TV in conditii tehnice de exceptie, datorita parteneriatelor cu lideri in furnizarea tehnologiilor de ultima ora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.