Procurorii DIICOT au finalizat unul dintre cele mai spectaculoase dosare din criminalistica romaneasca, vizand activitatea renumitului clan interlop iesean Gologan. Cativa membri ai clanului au avut de-a face cu legea in Franta, dupa ce au creat ret
Procurorii DIICOT au finalizat unul dintre cele mai spectaculoase dosare din criminalistica romaneasca, vizand activitatea renumitului clan interlop iesean Gologan. Cativa membri ai clanului au avut de-a face cu legea in Franta, dupa ce au creat retele de prostitutie cu romance la Lyon, multe fete fiind minore. Potrivit rechizitoriului, in perioada 2003- 2005, Gologanii au „facut” cu fetele multe sute de mii de euro si, in cele din urma, unul dintre ei, Denis Popovici, a fost arestat la Iasi. El a reusit insa sa evadeze din arestul Politiei Municipiului Iasi, impreuna cu colegul de celula Gabriel Teodorescu, retinut pentru un furt. Evadarea a dus la un scandal si la demiteri la varful politiei iesene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.