Seara zilei de marti, 27 februarie 2007, a reunit in Sala Grand Ballroom a Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti invitatii Galei Premiilor "e-Finance". Aceste distinctii au rasplatit pentru a patra oara consecutiv cele mai energice personalitati si c
Seara zilei de marti, 27 februarie 2007, a reunit in Sala Grand Ballroom a Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti invitatii Galei Premiilor "e-Finance". Aceste distinctii au rasplatit pentru a patra oara consecutiv cele mai energice personalitati si cele mai ambitioase si promitatoare produse si servicii din domeniul afacerilor si finantelor electronice, reperate in anul precedent, 2006.
10 trofee realizate de binecunoscutul artist plastic Alexandru Ghildus si-au gasit alesii dintre cele 37 de nominalizari ale redactiei, constituite pe 8 sectiuni distincte. Invitatul special al evenimentului a fost Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor.
Premiile categoriei "e-People" au revenit directorului general al Oracle Romania, Stefan Cojanu, si lui Calin Rangu (managerului IT al anului), premiul "e-Success" a fost decernat societatii TansFonD, premiul "e-Internet-Banking" al anului 2006 a fost decernat serviciului Raiffeisen Online, iar la categoria "e-Telecom", trofeul a fost inmanat Romtelecom, pentru ofensiva accesului broadband in sistem ADSL.
La categoria "e-products/services", premiile au trecut in portofoliul Advantage Software Factory (sectiunea Provider) pentru solutia Capone Banking, precum si tandemului BCR - Oracle Romania (sectiunea Partnership) pentru implementarea aplicatiei SIBCOR. La categoria "e-impact" au fost premiate companiile Business Information Systems (sectiunea Support) pentru oferta de servicii financiare SwiftNet-MACUG si CEC (sectiunea Bank), pentru cel mai sustinut proces de informatizare in 2006.
Cel mai dinamic magazin virtual lansat in 2006 a fost, in acceptiunea "e-Finance", site-ul de comert electronic www.pcfun.ro (categoria "e-shop").
In fine, in cadrul categoriei "e-Communicator", redactia a mai distins pentru buna comunicare cu presa de specialitate in 2006 pe seful serviciului relatii cu media al BRD, Traian Traicu. Partenerii oficiali ai evenimentului au fost Cap Gemini Consulting, SAP Romania, BIS si Olimpic International Turism, iar partenerii media ai evenimentului au fost The Money Channel, Romania Libera, Ziua, Curierul National si comunicatedepresa.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.