Compania de retail CDE R Interex a anuntat pentru acest an deschiderea a trei noi supermarketuri in provincie, dintre care doua vor fi situate in Vaslui si Barlad, conform declaratiilor directorului de vanzari al companiei, Marius Nemes, preluate de
Compania de retail CDE R Interex a anuntat pentru acest an deschiderea a trei noi supermarketuri in provincie, dintre care doua vor fi situate in Vaslui si Barlad, conform declaratiilor directorului de vanzari al companiei, Marius Nemes, preluate de Mediafax. Acest anunt vine dupa preluarea, la sfarsitul anului trecut, a centrului comercial Univers'all Trading din Sibiu, astfel ca retailerul detine la ora actuala 9 supermarketuri, cu o suprafata medie de vanzare de 2.000-2.400. Nemes a subliniat: "Dupa ce am redeschis saptamana trecuta magazinul de la Sibiu, anul acesta vom deschide inca trei magazine, dintre care doua vor fi inaugurate la Vaslui si Barlad".
Membra a grupului francez de retail ITM Entreprises, compania a intrat pe piata balcanica de retail in 1999, prin deschiderea primului magazin, in Sarajevo. Intre timp, grupul si-a extins activitatea, astfel ca in prezent opereaza in Romania, Serbia si Bosnia-Hertegovina si intentioneaza ca, pe viitor, sa-si consolideze pozitia in regiunile in care este deja prezent, dar si sa se extinda in alte tari din zona.
Pe piata romaneasca, CDE R Interex a intrat in 2002, prin deschiderea unui prim magazin la Ploiesti.
In prezent, retailerul mai detine unitati in Focsani, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Giurgiu, Targoviste si Constanta. Potrivit datelor Ministerului Finantelor, cifra de afaceri a companiei pentru activitatea din 2005 in tara noastra a fost de 113,9 milioane de lei (circa 31,4 milioane de euro). Pe plan international, acest indicator financiar a atins suma de 31,55 miliarde de euro, la un numar de peste 4.000 de magazine administrate in opt tari. In Franta, compania este prezenta prin intermediul retelelor Intermarché, Ecomarché, Bricomarché, Restaumarché, Netto, Logimarché, Roady si Veti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.