Compania de credit de consum Provident Financial Romania, care acorda finantari la domiciliu, intentioneaza sa opereze birouri in toate marile orase din Romania, in circa cinci ani, dupa ce a deschis prima unitate cu rang de sucursala din tara, la Br
Compania de credit de consum Provident Financial Romania, care acorda finantari la domiciliu, intentioneaza sa opereze birouri in toate marile orase din Romania, in circa cinci ani, dupa ce a deschis prima unitate cu rang de sucursala din tara, la Brasov, informeaza un comunicat al firmei.
Provident Financial Romania si-a inceput activitatea in Bucuresti in aprilie 2006 si ofera credite de consum, in principal persoanelor cu venituri reduse. "Anul acesta intentionam sa mai deschidem o sucursala la Galati. Provident este deja prezenta in mai multe orase ale tarii, cu birouri la Braila, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu si Buzau", a declarat directorul de comunicare al companiei, Simona David. "Extinderea va fi realizata treptat, pe parcurs ce vom gasi personalul necesar. In orasele mai mari vom opta pentru sucursale, iar in cele cu locuitori mai putini vom deschide birouri", a precizat David.
Finantarile sunt acordate in numerar la domiciliul clientului, iar platile sunt colectate saptamanal la domiciliul clientilor de catre reprezentantii Provident.
Clientii pot imprumuta initial sume cuprinse intre 400 de lei si 1.000 de lei, pe o perioada de pana la 39 de saptamani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.