Compania Eximod, reprezentant unic in Romania al produselor Rodcraft a ales implementarea solutiei Senior.ERP pentru gestionarea proceselor de afaceri ale companiei.
Senior.ERP este o solute ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea
Compania Eximod, reprezentant unic in Romania al produselor Rodcraft a ales implementarea solutiei Senior.ERP pentru gestionarea proceselor de afaceri ale companiei.
Senior.ERP este o solute ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii, cum ar fi indicatori logistici sau cei de vanzari.
Totodata, solutia raspunde necesitatilor de proces ale companiilor din verticalele Import, Distributie si Logistica. Senior.ERP abordeaza criterii diverse in implementare, legate de dimensiunea companiei, tipurile de vanzare, portofoliul de produse, numarul de clienti si distributia geografica a activitatii.
Senior.ERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza, de asemenea, tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment. Solutia dispune de o arhitectura modulara care inglobeaza 19 moduri.
Senior.ERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. SC Eximod SRL este o companie infiintata in anul 1991, specializata in domeniul importului si distributiei uneltelor si echipamentelor pneumatice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.