Pentru echipele cu pretentii din campionat, Cupa Romaniei reprezinta calea cea mai scurta catre cupele europene. Totusi, pentru unele combatante, scopul scuza mijloacele... Avand in vedere cazul Politehnicii Timisoara, care evolueaza pe terenul &bdq
Pentru echipele cu pretentii din campionat, Cupa Romaniei reprezinta calea cea mai scurta catre cupele europene. Totusi, pentru unele combatante, scopul scuza mijloacele... Avand in vedere cazul Politehnicii Timisoara, care evolueaza pe terenul „neutru“ de acasa, este evident ca interesul pentru Cupa este intr-o usoara crestere.


Luand in calcul locul ocupat in campionat, cu FC National, FC Arges si Poli Iasi apasate de grijile retrogradarii, trei dintre sferturile de finala par deja jucate. Pe marginea partidei de la Timisoara s-au iscat numeroase discutii, in ciuda „juramintelor“ de cinste venite dinspre ambele tabere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.