Mama gimnastei Catalina Ponor a dezvaluit ca fiica ei locuieste de doua luni acasa la antrenorul Matei Stanei. Acesta din urma a declarat ca este dispus sa-i faca toate poftele Catalinei pentru ca sportiva sa fie in forma maxima la Olimpiada de la B
Mama gimnastei Catalina Ponor a dezvaluit ca fiica ei locuieste de doua luni acasa la antrenorul Matei Stanei. Acesta din urma a declarat ca este dispus sa-i faca toate poftele Catalinei pentru ca sportiva sa fie in forma maxima la Olimpiada de la Beijing.

Dupa doua luni de tacere, Carmen Ponor, mama campioanei olimpice Catalina Ponor, s-a hotarat sa faca public faptul ca fiica ei locuieste la antrenorul Matei Stanei. „Nu este vorba de o cearta intre mine si Catalina, noi ne-am inteles intotdeauna foarte bine. A fost optiunea ei de a se muta la domnul Stanei, pentru ca acolo beneficiaza de un spatiu mai mare. Matei Stanei are doua corpuri de casa si intr-unul dintre ele i-a permis Catalinei sa se mute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.