Cosmote va creste prin prisma operatiunilor din Romania si prin extinderea retelei de magazine Germanos, a declarat directorul financiar al operatorului de telefonie mobila, Elias Fotiadis, citat de Reuters si preluat de Mediafax. "Romania va face di
Cosmote va creste prin prisma operatiunilor din Romania si prin extinderea retelei de magazine Germanos, a declarat directorul financiar al operatorului de telefonie mobila, Elias Fotiadis, citat de Reuters si preluat de Mediafax. "Romania va face diferenta in urmatorii cinci ani. Pe termen mediu, avem ca obiectiv 2-2,5 milioane de clienti in acest stat si urmarim obtinerea unui profit EBITDA (inainte de deducerea impozitelor, dobanzilor, deprecierilor si amortizarilor - n.r.) pana in 2008", a afirmat oficialul Fotiadis. Planurile operatorului elen de telecomunicatii sunt de a deveni principalul actor din Regiunea de sud - este a Europei in urma unei strategii agresive de expansiune. "Romania va juca un rol important in cresterea din viitor, este cea mai mare piata pentru noi. Exista un potential important de dezvoltare, in ceea ce priveste piata de telecomunicatii, dar si economia", a spus Fotiadis.
Cosmote urmareste majorarea numarului de clienti la 15 milioane, pana in 2009, iar serviciile companiei au 1,23 milioane de utilizatori in Romania. Subsidiara romaneasca a companiei a consemnat o pierdere de circa 65 milioane de euro in 2006, pe fondul cheltuielilor pentru investitii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.