Primul videoclip al Oanei Zavoranu nu va mai aparea sub semnatura Rotton si a regizorului Marian Crisan, cel care a realizat scenariul. Desi a pierdut nu mai putin de 14 ore la filmari, artista a decis sa renunte la respectiva colaborare, urmå
Primul videoclip al Oanei Zavoranu nu va mai aparea sub semnatura Rotton si a regizorului Marian Crisan, cel care a realizat scenariul. Desi a pierdut nu mai putin de 14 ore la filmari, artista a decis sa renunte la respectiva colaborare, urmånd a-si face videoclipul pe banii sai. „E un nesimtit si un tupeist”, a declarat Oana, referindu-se la regizorul mai sus-mentionat.

Ceea ce si-ar fi dorit a fi una dintre cele mai frumoase experiente artistice ale sale, filmarea primului videoclip a insemnat un adevarat cosmar pentru Oana Zavoranu. Artista a fost nevoita sa suporte tratamentul dictatorial aplicat de regizorul desemnat si platit de Rotton sa se ocupe de „punerea in scena” a piesei „Pusa pe fapte”, care nu a tinut cont de nici una dintre dorintele sale. Pentru Oana, „ziua buna s-a cunoscut inca de dimineata”, mai precis inca de la primele contacte pe care le-a avut vineri cu Marian Crisan. Ea a fost informata de schimbarea „planului” abia in ultimul moment. Desi in jurul orei 13.30 era programata sa filmeze la Phoenicia, Oana se afla in acel moment intr-un loc izol at din Capitala, intr-un gang din apropierea liceului „Tudor Vladimirescu”. Vedeta a fost nevoita ca timp de trei ore sa suporte frigul si conditiile improprii de filmare. Ea a asteptat timp de 60 de minute sosirea masinii marca „Maseratti” pentru un cadru in videoclip.

S-a schimbat pentru filmari intr-un Matiz
In momentul in care a trebuit sa se schimbe pentru filmari, Oana a aflat ca nu exista nici o rulota, intrucat bugetul alocat pentru videoclip (aproximativ 9.000 de euro) nu permitea acest lucru! Intrucat afara erau zero grade, iar ea avea pregatite haine mai subtiri, asa cum i se ceruse, vedeta si-a cumparat, din apropiere, o geaca de la Diesel.

'A vrut sa-mi ia telefonul>>
Ca o profesionista, Oana nu a comentat si si-a vazut constiincios de treaba. „Surprizele” nu s-au oprit insa aici. Ajunsa la Phoenicia, a inceput si circul cel mare. Regizorul i-a interzis orice contact cu presa, acesta cerand pe un ton imperial ziaristilor aflati la fata locului sa paraseasca hotelul. Mai mult, Crisan a lansat ideea ca artista era cea care nu voia presa la filmari. In acelasi timp, Oana era informata de acelasi personaj ca de fapt conducerea hotelului nu este de acord cu acest lucru. Vedeta a discutat insa personal cu un angajat de la Phoenicia, caruia i-a explicat care este situatia, acesta dandu-si ok-ul pentru prezenta camerelor de luat vederi in apartamentul de la etajul 7. Ceea nu s-a si intamplat, pentru ca regizorul a intervenit din nou, impunandu-si punctul de vedere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.