Sergiu Radu, atacantul lui Energie Cottbus, a marcat al noualea gol in Bundesliga, intrand in lupta pentru titlul de golgeter al primei ligi germane. Selectionerului Victor Piturca nu are, insa, timp sa il vada. In schimb, Piti a inclus in pregatire
Sergiu Radu, atacantul lui Energie Cottbus, a marcat al noualea gol in Bundesliga, intrand in lupta pentru titlul de golgeter al primei ligi germane. Selectionerului Victor Piturca nu are, insa, timp sa il vada. In schimb, Piti a inclus in pregatirea meciului cu Olanda traditionala cearta cu Mirel Radoi, care nu poate face decat sa tensioneze atmosfera din fotbalul romanesc.

Mai este numai o luna pana la meciul cu Olanda, din preliminariile lui Euro 2008, iar Victor Piturca sta sa se certe cu jucatorii in loc sa realizeze ca poate conta pe unul dintre cei mai in forma atacanti din campionatul intern. Sergiu Radu a adus victoria lui Energie Cottbus in ultima etapa a Bundesligii, ajungand la cota noua in acest sezon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.