Starea de tensiune de la Rapid nu poate fi inlaturata atata timp cat George Copos si Razvan Lucescu nu rateaza nici o ocazie sa se atace. Mai nou, patronul il face responsabil pe antrenor pentru punctele aduse de Ganea lui Dinamo, amintindu-si ca Lu
Starea de tensiune de la Rapid nu poate fi inlaturata atata timp cat George Copos si Razvan Lucescu nu rateaza nici o ocazie sa se atace. Mai nou, patronul il face responsabil pe antrenor pentru punctele aduse de Ganea lui Dinamo, amintindu-si ca Lucescu junior nu l-a vrut la echipa, in vara, pe atacant.

Chiar si cand nu face nimic, Ionel Ganea reuseste sa provoace scandal in jurul sau. Fan declarat al atacantului, George Copos isi acuza colaboratorii, cu trimitere directa la antrenorul principal, ca in vara s-au opus venirii fostului fotbalist al lui Wolverhampton in Giulesti. Mai mult, patronul il face responsabil pe Lucescu de punctele castigate de Dinamo gratie reusitelor lui Ganea, avand o intreaga teorie in acest sens. „Pe Ganea vreau sa-l dau, cand o sa se lase de fotbal, conducerii Rapidului. Dar ca jucator... never and never.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.