Artistii nostri se dau peste cap sa compuna, dar parca uneori raman suspendati... Nicolae Guta se vaita amarnic: ""Stau la fereastra si plang durerea care-o am/ Caci numai vantul si soarele mai bat la mine-n geam."" Apoi surprinzator, dupa o dep

Artistii nostri se dau peste cap sa compuna, dar parca uneori raman suspendati...

Nicolae Guta se vaita amarnic: ""Stau la fereastra si plang durerea care-o am/ Caci numai vantul si soarele mai bat la mine-n geam."" Apoi surprinzator, dupa o depresie asa crunta, isi revine si declama: ""Viata merge inainte chiar si fara tine/ Viata merge inainte nu te da invinsa/ Pentru tine usa mea va fi mereu deschisa"". Bravo, Gutica, sa ne traiesti, sa ne veselesti!

MERITA PALME! Sorin Copilul de Aur si Florin Salam par sa demonstreze ca unde-s doi confuzia e muult mai mare: ""Astazi plange cerul numai pentru mine/ Da-mi un telefon simt ca am sa mor"" si ""Nu mai vreau sa stiu de iubirea ta/ Chiar de plang mereu cand vad poza ta"". Probabil de prea mult dor, Copilul de Aur are o cerinta horror: ""As vrea sa-mi dai ochii tai sa plang/ Ca din ochii mei lacrimi nu mai curg"".

Daca pe multi tristetea ii lasa aproape fara cuvinte, de la Denisa si Florin Peste aflam ca se poate si ""zbiera"" de dor. ""Imi vine sa zbier de dor/ Si as vrea acum sa mor/ Cand citesc scrisorile plang si florile"". Atentie, dorul se adanceste! ""Tot ce am de la tine o simte pe hartie/ Si ma intreb de poate au fost adevarate"".

DIRECTIE. Nu mai visa atata, Nicule! Chiar daca ai mai cantat si cu Gyorfi...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.