Oficialii clubului din Banie au primit in concesiune stadionul „Ion Oblemenco”, dupa indelungi negocieri, conditia fiind efectuarea unor reparatii capitale. Astfel, echipa Universitatii Craiova va fi nevoita sa evolueze pe alt stadion, v
Oficialii clubului din Banie au primit in concesiune stadionul „Ion Oblemenco”, dupa indelungi negocieri, conditia fiind efectuarea unor reparatii capitale. Astfel, echipa Universitatii Craiova va fi nevoita sa evolueze pe alt stadion, varianta aleasa fiind Stadionul Extensiv. Numai ca arena din Parcul Romanescu nu poate fi omologata de FRF, amanunt pe care Adrian Mititelu inca nu l-a aflat.

Finantatorul Universitatii Craiova a primit in concesiune stadionul „Ion Oblemenco“, pana pe 31 ianuarie 2010, dupa numeroase atacuri la adresa Primariei Craiova. Cum clauzele din contractul de concesiune ii ofera posibilitatea aducerii de imbunatatiri, Adrian Mititelu a promis ca, in cel mai scurt timp, se va apuca de modernizarea arenei. Singura mare problema ivita a fost aceea ca trupa pregatita de Stefan Stoica nu va mai avea unde sa sustina meciurile de pe teren propriu, insa acum cateva zile diriguitorii olteni au anuntat ca jocurile le vor disputa pe stadionul „Extensiv“. „Deja am luat legatura cu proprietarii stadionului si au fost incantati de aceasta varianta. Si fotbalistii nostri au fost receptivi la aceasta idee, mai ales ca unii dintre ei au debutat in fotbalul mare pe acel gazon. Asadar, exista o posibilitate foarte mare sa jucam pe arena din 'Parcul Romanescu>> pana cand va fi gata 'Ion Oblemenco>>. Speram sa ne intelegem cu fratii Nicu si Eugen Mihailescu“, a declarat Silvian Cristescu, vicepresedintele gruparii oltene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.