Monica Macovei acuza Cabinetul Tariceanu, din care face parte, ca adopta ordonante de urgenta pentru interese private. Ea a enumerat ieri, in timpul mesei rotunde organizate de Grupul de Dialog Social si moderate de Andrei Cornea, discutiile pe proc
Monica Macovei acuza Cabinetul Tariceanu, din care face parte, ca adopta ordonante de urgenta pentru interese private. Ea a enumerat ieri, in timpul mesei rotunde organizate de Grupul de Dialog Social si moderate de Andrei Cornea, discutiile pe procesul de avizare a unei ordonante de urgenta privind incredintarea directa a unor servicii din cadrul MApN, de pe vremea ministrului Teodor Atanasiu, actele normative privind privatizarile, precum si o ordonanta de urgenta, adoptata acum doua saptamani, care suspenda, pentru sase luni, aplicarea Legii insolventei. In plus, a vorbit despre suspendarea aplicarii Legii finantarii partidelor, ceruta de UE, din pricina faptului ca Autoritatea Electorala nu este capabila sa-si exercite atributiile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.