Statisticile AJOFM Iasi arata ca aproximativ 15% din somerii cu studii superioare sunt proaspat absolventi de Medicina. Jumatate dintre ei au specializarea in medicina generala, fiind vorba de aproximativ o suta de persoane. „Noi tot am invata
Statisticile AJOFM Iasi arata ca aproximativ 15% din somerii cu studii superioare sunt proaspat absolventi de Medicina. Jumatate dintre ei au specializarea in medicina generala, fiind vorba de aproximativ o suta de persoane. „Noi tot am invatat si am sperat sa luam rezidentiatul in octombrie, dar nu am reusit. Este pacat, deoarece am facut o facultate dificila si acum vad ca nu pot gasi o slujba“, a declarat o absolventa de medicina. Vasile Cretu, inspector sef la AJOFM, a spus ca numarul real de someri care ar trebui acum sa fie medici este mult mai mare si multi dintre acesti tineri nu vor sa-si depuna actele de somaj, de rusine ca au facut Medicina si acum sunt inclusi in categoria somerilor. Directorul Autoritatii Publice de Sanatate Iasi, conf. dr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.