In fotbalul autohton, regulile sunt facute pentru a fi calcate in picioare. Gica Popescu (foto) reprezinta jucatori la negocieri, desi s-a retras din impresariat, iar Mircea Cezar Ionescu respinge, alaturi de colegii din Comisia de Disciplina, memor
In fotbalul autohton, regulile sunt facute pentru a fi calcate in picioare. Gica Popescu (foto) reprezinta jucatori la negocieri, desi s-a retras din impresariat, iar Mircea Cezar Ionescu respinge, alaturi de colegii din Comisia de Disciplina, memoriile depuse impotriva sa.

Fotbalul romanesc este unul plin de ciudatenii, in care logica este trecuta mereu in planul doi. Aceasta saptamana a oferit doua exemple graitoare: Gica Popescu il reprezinta pe fotbalistul Ionut Rada, desi s-a retras din impresariat, iar Mircea Cezar Ionescu (din pozitia de secretar al Comisiei de Disciplina a FRF) respinge alaturi de ceilalti membri ai comisiei memoriile depuse impotriva sa.

Scandalul dintre George Copos si oficialul LPF, Mircea Cezar Ionescu (foto), legat de locul de disputare a partidei Rapid - Poli Timisoara, s-a lasat cu vorbe grele. Deranjat, patronul rapidist a depus un memoriu la LPF pentru ca subalternul lui Dumitru Dragomir sa fie sanctionat in urma declaratiilor facute. Urmand cursul firesc, memoriul a fost inaintat la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Surpriza aici apare. La Comisia de Disciplina, secretar din partea Ligii profesioniste de Fotbal este chiar... Mircea Cezar Ionescu. Practic, acesta, evident alaturi de ceilalti membri ai comisiei, a fost obligat sa dea curs unui memoriu care il viza. Solutia nu a mirat pe nimeni in aceste conditii, memoriul fiind respins, si chiar daca decizia este perfect intemeiata, suspiciuni tot se nasc. „E normal ca s-a respins memoriul.

Sa faca apel si la Salzburg, ca nu ma intereseaza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.