"Party Crashers" este o emisiune saptamanala, produsa de compania e-Ok Media SRL, care urmareste promovarea muzicii romanesti pe internet. Emisiunea va contine, pentru inceput, noua episoade, ce vor fi transmise in fiecare luni dimineata. Acestea pot
"Party Crashers" este o emisiune saptamanala, produsa de compania e-Ok Media SRL, care urmareste promovarea muzicii romanesti pe internet. Emisiunea va contine, pentru inceput, noua episoade, ce vor fi transmise in fiecare luni dimineata. Acestea pot fi urmarite gratuit numai in direct deoarece nu pot fi descarcate pe calculator.
"Emisiunea 'Party Crashers' este un fake-reality-show de comedie, despre viata de noapte din Bucuresti, prezentata de Delia Matache si doua dintre prietenele ei. Cele trei fete ies in oras si aleg aleator locul de distractie, 'agatand' baieti pe strada. Ele vor merge prin cluburi de fite, in restaurante si baruri, in discoteci, la petreceri de bloc, nunti si botezuri, oriunde lumea se distreaza", a mai declarat marti, pentru NewsIn, Florin Grozea, unul dintre realizatorii emisiunii.
"E un proiect misto, un reality-show in care pot spune ce gandesc. In plus, este o metoda buna de promovare", a declarat marti, pentru NewsIn, cantareata Delia Matache.
La inceputul lunii martie, site-ul e-Ok.ro va lansa o noua productie video, cu Gina Pistol in rolul principal. "Saptamana viitoare vom lansa doua noi sectiuni de editoriale despre istoria industriei muzicale romanesti si management&impresariere artistica, iar peste doua saptamani vom lansa o noua productie video cu Gina Pistol", a mai spus Florin Grozea.
In ziua lansarii emisiunii, pe 19 februarie, site-ul a avut aproximativ 750 de vizitatori, de sapte ori mai mult decat luni, 12 februarie, potrivit serviciului de monitorizare a traficului pe internet Trafic.ro.
"Site-ul e-Ok.ro este centrat in jurul unei comunitati de artisti debutanti, iar alaturi de acestia scriu, exclusiv pentru internet, artisti precum Laurentiu Duta (3SudEst), Adrian Despot (Vita de Vie), DJ Swamp (BUG Mafia) si DJ Optick", a mai declarat Florin Grozea.
Site-ul care gazduieste emisiunea, e-Ok.ro, se adreseaza in primul rand artistilor, compozitorilor, DJ-ilor si orchestratorilor din Romania. "In viitor, site-ul se va dezvolta intr-un serviciu de promovare a muzicii romanesti in general, dedicat tuturor iubitorilor de muzica", a mai spus Florin Grozea.
Producatorul emisiunii "Party Crashers" este compania e-Ok Media SRL, ce are ca scop promovarea artistilor si a muzicii romanesti pe internet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.