Avanpremiera

Ultimul  show  de radio (A PRAIRIE HOME COMPANION). Cu: Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Maryl Streep, Lindsay Lohan
Cityplex - sambata - joi, ora 20.00; Movieplex Cinema Plaza Romania - sambata, duminica, ora
Avanpremiera

Ultimul show de radio (A PRAIRIE HOME COMPANION). Cu: Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Maryl Streep, Lindsay Lohan
Cityplex - sambata - joi, ora 20.00; Movieplex Cinema Plaza Romania - sambata, duminica, ora 20.15; Hollywood Multiplex - sambata, duminica, ora 21.45

Ultimul show de radio
Regizorul Robert Altman si scenaristul Garrison Keillor si-au unit fortele si alaturi de o distributie remarcabila au realizat o fabula comica din spatele scenei, A Prairie Home Companion. Filmul vorbeste despre un music hall fictiv, la radio, care a reusit sa supravietuiasca intr-o era a televiziunilor.

Premiera
InTelegere cordial~ (L'Entente cordiale) Cu: Daniel Auteuil, Christian Clavier

Hollywood Multiplex - sambata, duminica, orele 12:45 - 15:00 - 19:30; Movieplex Cinema Plaza Romania - sambata, duminica, orele 13:45 - 18:15 - 22:15; Studio - sambata, duminica, orele 10:00 - 12:00 - 14:00 - 16:00 - 18:00 - 20:00

Intelegere cordiala
Francois de La Conche (Christian Clavier) este un aristocrat marginit, un cap patrat plin de principii caruia i se propune o misiune diplomatica de mare importanta, iar el o primeste cu mare placere pentru binele si onoarea Frantei. Viktor Zilenko, fost KGB-ist redevenit la vremuri noi traficant de arme, trebuie sa-l intalneasca la Londra pentru a-i da un cip pe care l-a furat de la o baza militara, in schimbul a 25 de milioane de dolari. La Conche il descopera in Eurostar pe Jean-Pierre Moindrau (Daniel Auteuil) care il inlocuise pe amicul sau, care a refuzat misiunea. Intre cei doi nu va exista, desigur, nici o intelegere cordiala, cu toate ca vor infrunta mari pericole si vor fi urmariti de fosti agenti KGB, teroristi asiatici, Scotland Yard si Serviciul Secret Francez.

Dupa caderea cortinei
Cu: Tania Filip, Adrian Titieni
Teatrul ACT; 3 martie, ora 19.00
Pret bilete: 13 RON, 8 RON (redus)
Spectacolul „After Play (Dupa caderea cortinei)“ este o adaptare dupa Cehov, scrisa de Brial Friel si regizata de Mihai Bratila. Irlandezul Brial Friel foloseste in textul sau, tradus de Tania Filip, personajele lui Cehov - Andrei Prozorov si Sonia Serebreakova. Cei doi au copilarit impreuna, cu 20 de ani inainte de momentul surprins in piesa lui Friel. Ei se intalnesc intr-o gara si incep sa-si povesteasca pataniile din ultimii 20 de ani. Amandoi isi aduc aminte insa si de problemele ce le-au ocupat timpul in copilariei.

„Trubadurul“
Premiera 3 martie, ora 18.30
Opera Nationala Romana


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.