Parlamentul de la Sofia a amanat alegerile pentru Parlamentul European cu o luna din cauza disputelor privind procedura de vot, relateaza AFP. Astfel, in locul datei de 31 mai a fost stabilita cea de 30 iunie. In prezent, cele 18 locuri din legislat
Parlamentul de la Sofia a amanat alegerile pentru Parlamentul European cu o luna din cauza disputelor privind procedura de vot, relateaza AFP. Astfel, in locul datei de 31 mai a fost stabilita cea de 30 iunie. In prezent, cele 18 locuri din legislativul european care revin Bulgariei sunt ocupate de observatori. Pe de alta parte, Guvernul bulgar nu are suficiente fonduri pentru organizarea alegerilor europene si locale. Executivul bulgar are nevoie de fonduri suplimentare pentru organizarea alegerilor locale programate in cursul acestui an. Guvernul de la Sofia a folosit deja o mare parte din fonduri pentru a tipari 9.000 de pliante despre istoria, cultura, economia si situatia politica a tarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.