Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a publicat proiectul normei privind raportul actuarial anual elaborat in baza Legii 204/2006 privind pensiile facultative, asa numitul pilon III. Proiectul de act normativ stabileste continutul
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a publicat proiectul normei privind raportul actuarial anual elaborat in baza Legii 204/2006 privind pensiile facultative, asa numitul pilon III. Proiectul de act normativ stabileste continutul si forma raportului actuarial anual privind activitatea fondului de pensii facultative. Raportul va fi intocmit si transmis CSSPP de catre administratorii schemelor de pensii facultative in care sunt prevazute masuri de protectie impotriva riscurilor biometrice (riscuri legate de deces, invaliditate si longevitate) si/sau garantii cu privire la performantele investitiilor ori un nivel stabilit al beneficiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.