Internationalul roman Adrian Mutu nu scapa de probleme, dupa perioadele nefaste petrecute la Chelsea Londra si Juventus Torino. Miercuri, mijlocasul Fiorentinei a fost interogat, la Procuratura din Torino, cu privire la asa-numitul „dopaj admi
Internationalul roman Adrian Mutu nu scapa de probleme, dupa perioadele nefaste petrecute la Chelsea Londra si Juventus Torino. Miercuri, mijlocasul Fiorentinei a fost interogat, la Procuratura din Torino, cu privire la asa-numitul „dopaj administrativ” de la clubul torinez. Conform site-ului sports.it, Mutu a fost ultimul dintr-o lista de 30 de fotbalisti anchetati in legatura cu activitatile depuse de Antonio Giraudo si Luciano Moggi, fosti conducatori ai clubului Juventus. Sursa citata noteaza ca dopajul administrativ se refera la „falsele comunicatii sociale si la incalcarea legilor in materie de impozite pe venit“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.